Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Επειδή οι Συριζαίοι ρίχνουν την χώρα στα βράχια, διαβάστε οδηγίες για τι επόμενες δύσκολες μέρες!

 

Η 5η φάλαγγα των δανειστών, η εσωτερική, κορυφώνει τον πόλεμο με την νέα ελληνική κυβέρνηση, στην προσπάθεια της να επιφέρει τέτοια πίεση, ώστε ο Τσίπρας να υπογράψει ότι θέλουν οι δανειστές. Έτσι από σήμερα, στα νεοφιλελέ ΜΜΕ, όπως το athensmagazine, κυκλοφορούν άρθρα που δίνουν οδηγίες για να επιβιώσει ο Έλληνας τις επόμενες δύσκολες μέρες, που θα χρεοκοπήσει η χώρα, αφού δεν θα πληρώσει το ΔΝΤ.....Άρθρα, όπως αυτό....
Ο Άνεμος Αντίστασης, πρώτος είχε διαπιστώσει ότι οι συριζαίοι (σημαντικό μέρος των αναγνωστών του) θα ρίξουν την χώρα στα βράχια, σε δική μας δημοσκόπηση, που σας είχαμε παρουσιάσει ΕΔΩ, με τίτλο: "

Οι Αναγνώστες του Άνεμου και τη Σφήκας, ρίχνουν την χώρα στα βράχια"

Για αυτό σας παρουσιάζουμε την ΣΩΣΤΗ λίστα επιβίωσης, για τις επόμενες δύσκολες μέρες:
1. Προμηθευτείτε τεράστιες ποσότητες κωλόχαρτου. Χωρίς κωλόχαρτο, και αφού δεν θα έχουμε νερό, αφού θα έχουν στερέψει τα ποτάμια σε περίπτωση χρεοκοπίας, θα πεθάνουμε από την μπόχα και την βρωμιά στα σπίτια μας. Πληροφορίες για μεγάλους προμηθευτές κωλόχαρτου, έχει η αξιόλογη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη1
2. Πιθανολογείται έλλειψη φαρμάκων....Μην ανησυχείτε όμως, και όσο έσωζαν την χώρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, φάρμακα δεν μπορούσαμε να αγοράσουμε, άρα δεν θα υπάρχει μεγάλη διαφορά.
3. Λόγω ρήξης, ευρώ δεν θα ξαναδούμε ποτέ....Φυλάξτε από σήμερα ένα κέρμα του ευρώ, για σουβενίρ για τα εγγόνια σας, συνοδευόμενη από την γνωστή φωτογραφία από την είσοδο της χώρας στην ευρωζώνη.
4. Λόγω χρεοκοπίας κόβεται το ίντερνετ. Ξεχνάμε το facebook, twitter. Προμηθευτείτε από απόψε μπογιές και μαρκαδόρους για να γεμίζουμε με μηνύματα τους τοίχους των σπιτιών μας. Οι τοίχοι των πολυκατοικιών είναι άλλωστε μεγαλύτεροι από αυτούς τους facebook. και δη του twitter!
5. Αποθηκεύστε βενζίνη και πετρέλαιο, θα σταματήσει για μέρες η παραγωγή τους. Πως θα κάψουμε τους μνημονιακούς πολιτικούς και τους τραπεζίτες, βρε παιδιά;
6. Η κανονική ροή του τηλεοπτικού προγράμματος στην ιδιωτική τηλεόραση θα διακοπεί. Οι τηλεαστέρες μας στο τσάμπα δεν δουλεύουν...Για αυτό κατεβάστε παλιότερες εκπομπές της Μενεγάκη,  της Στεφανίδου και του Αρναούτογλου για να περνάει η ώρα τις δύσκολες μέρες! Μην χάσουμε και την ποιότητα μας, άλλωστε!
7. Τα μάτια όλων σας, στους ουρανούς.....Κάποιος μετεωρίτης θα χτυπήσει, λόγω χρεοκοπίας της χώρας. Και όταν τον δείτε είτε πάρτε το ταίρι σας μία βόλτα στην παραλία να πεθάνετε ρομαντικά , είτε σκάψτε κανά λαγούμι, με σκοπό να είστε από τους λίγους επιζώντες που θα ξεκινήσουν να φτιάχνουν την νέα Ελλάδα. Αν λέγεσαι Μητσοτάκης, Παπανδρέου, Καραμανλής, αγνόησε την τελευταία οδηγία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου