Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Α.Τσίπρας: Ενας πρωθυπουργός χωρίς αστυνομική συνοδεία, τρώει σε μια παγωμένη ταβέρνα με σηκωμένο τον γιακά... (αποκλειστικές φωτό)


Το τι είναι και τι αντιπροσωπεύει ένας πολιτικός φαίνεται όχι στις επίσημες φωτό από την κυβερνητική ή γενικότερη πολιτική του δραστηριότητα, αλλά από την εικόνα που παρουσιάζει στις ιδιωτικές του στιγμές.
Και μπορεί ο Γιάννης Βαρουφάκης να έχει γίνει sex symbol, αλλά πραγματικά εντυπωσιάζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πέρα από την γενικότερη εικόνα του επιμένει να κυκλοφορεί χωρίς αστυνομική συνοδεία σε μέρη που ο ίδιος θεωρεί ασφαλή (κι εδώ θα διαφωνήσουμε κάθετα: Δεν υπάρχει ασφαλές μέρος για έναν Ελληνα πρωθυπουργό, ειδικά για έναν Ελληνα πρωθυπουργό που έχει αποφασίσει να "ταράξει τα νερά" της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών και του γερμανικού Τέταρτου Ράϊχ).
Οι φωτογραφίες είναι από την Καθαρά Δευτέρα και μας ήρθαν από την Αίγινα από φίλη αναγνώστρια του defencenet.gr η οποία δηλώνει ότι "Δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ αλλά εντυπωσιάστηκα από την απλότητα του Τσίπρα".



Οι εικόνες από ταβέρνα του νησιού. Η παρέα: Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την σύντροφό του Περιστέρα και τα παιδιά τους, ο Αλέκος Φλαμπουράρης υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου και μια παρέα ... Κινέζων!
Στην πρώτη φαίνεται ο Α.Τσίπρας ενδεδυμένος με ένα ταπεινό ναυτικό αμπέχωνο και σηκωμένο το γιακά (αφού το κρύο "έκοβε" και δεν υπήρχε καν σόμπα στην ταβέρνα για τον πρωθυπουργό), να τρώει το παραδοσιακό καθαροδευτεριάτικο γλυκό: Σιμιγδαλένιο χαλβά.

Στην δεύτερη και στην τρίτη φωτό έχει σηκωθεί και κάνει βόλτα του με τα μικρά παιδιά του στο προαύλιο της ταβέρνας.


Πέταξαν και αετό, μάλιστα! Με το σήμα συγκεκριμένης ομάδας (δεν θα το μαρτυρήσουμε)! Χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, πάντως...
Ηπιαν κρασί χύμα και ο λογαριασμός για δώδεκα άτομα ήταν κάτω από 200 ευρώ.
Η παρέα των Κινέζων κατά την διάρκεια του γεύματος φάνηκε απορροφημένη από τις στιγμές που ο Α.Τσίπρας τους μιλούσε.
Ούτε αστυνομία, ούτε τίποτα.
Πιθανόν ένας από την παρέα να ήταν μυστικός αστυνομικός γιατί δεν μιλούσε πολύ...
Κάθισαν περίπου δύο ώρες και μετά αναχώρησαν, προφανώς για το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, ο οποίος εδώ και χρόνια φιλοξενεί τον Α.Τσίπρα στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού.
ΟΙ συγκρίσεις με τους προκατόχους του είναι απογοητευτικές (για τους προκατόχους...). Οταν ακόμα και πρώην υπουργοί τριών κυβερνήσεων πριν την δική του κυκλοφορούν με τετράδα αστυνομικών ο Α.Τσίπρας επιλέγει το "Ισχύς μου η αγάπη του λαού". Μόνο που στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ο λαός του.
Και έχει αποδειχθεί ότι όταν κάποιος ενοχλεί, φροντίζουν να "απαλειφθεί". Ας ρωτήσει τον Κ.Καραμανλή, κάτι ξέρει...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου