Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Ξεκίνησε η χρεοκοπία του ΣΚΑΪ


Το κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ                                  Το κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ

“ Ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου έχει αρνητική κεφαλαιακή θέση ”

Periodista

Σε πρωτοφανή προπαγάνδα κατά της κυβέρνησης, αλλά και της χώρας, προσέφυγε για άλλη μια φορά ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ. Την ώρα που προβαλλόταν γνωστή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού, δύο υπότιτλοι έστελναν μήνυμα... τρόμου στον ελληνικό λαό. Ο ένας: SPIEGEL: Ξεκίνησε η χρεοκοπία της Ελλάδας. Ο δεύτερος υπότιτλος: Telegraph: Η Ελλάδα σχεδιάζει κλείσιμο τραπεζών και δραχμής.

Σε άλλη εκπομπή, όπως έγραψε χθες το periodista.gr, ο πρώην στενός συνεργάτης του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας, Βασίλης Μπεσκένης, λύσσαγε κατά του υπουργού Επικρατειας Νίκου Παππά και της κυβέρνησης για την απόφαση να πληρώσουν τα κανάλια όσα χρωστάνε στον ελληνικό λαό για τις συχνότητες (Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ).

Αυτός είναι και ο λόγος που ο ΣΚΑΙ, συνεχίζει το βιολί του με επιθέσεις εναντίον της κυβέρνησης. Και δεν αναφερόμαστε μια απλή κριτική, που είναι θεμιτή και αναγκαία σε μία κυβέρνηση που στο κάτω - κάτω καταβάλλει σκληρή εθνική προσπάθεια για να διασώσει τη χώρα και να την απαλλάξει από τα μνημονιακά δεσμά, αλλά σε απόπειρα κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού βγαλμένη από την εποχή που οι επιστρατευμένες εταιρείες επικοινωνίας και οι προφέσορες των προηγούμενων συστημάτων διακυβέρνησης χάρασσαν και υλοποιούσαν "τη στρατηγική του τρόμου" για να ανατρέψουν, τότε, την προοπτική της αριστερής διακυβέρνησης.

Υπάρχει και ένας ακόμη λόγος; Ο ΣΚΑΙ δεν θέλει να πληρώσει αυτά που οφείλει στον ελληνικό λαό, διότι ετοιμάζεται για τη δική του χρεοκοπία. Πρόκειται για έναν από τους τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς που διαθέτουν αρνητική κεφαλαιακή θέση. Να θυμίσουμε επίσης ότι ο  ΣΚΑΙ, ναι ο ΣΚΑΙ που έχει στηρίξει με πάθος την πολιτική εξαθλίωσης του ελληνικού λαού που ακολούθησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, πρέπει να καταβάλλει άμεσα 2.120.672,51€. Αυτό είναι το ελάχιστο εθνικό χρέος του ΣΚΑΙ. (Διαβάστε ΕΔΩ)

Καταλάβατε τώρα γιατί ΦΩΝΑΖΟΥΝ στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου; Γιατί ξεκίνησε η χρεοκοπία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου